U heeft een foto of video in het nieuws gezien en u wilt zelf ook beschikken over deze foto's of video. Tegen een vergoeding van €7.50 kunt u beschikken over foto'(s) . Na betaling worden de foto's per mail naar u verzonden. Ook video's kunnen besteld worden. Tegen een betaling van €17.50 kunt u beschikken over de video beelden. De beelden zetten wij voor u op een dvd die afspeelbaar op uw computer is.

Indien het foto's of beelden betreft van een ernstig incident, dan leveren wij alleen foto's of video aan familie of ander sinds betrokkenen bij het incident. Bij aanvraag voor materiaal zullen wij dan ook controleren wat uw relatie of verbinding met betrokkenen en of het incident is.

Op al het materiaal wat wij leveren blijft onverkort het copyright © van kracht. Dit betekend voor u dat het materiaal alleen voor uzelf is en niet via u, zonder onze toestemming, in de media mag komen. Mocht dit toch gebeuren, zullen wij zonder pardon een factuur van tenminste €300.- sturen. Afhankelijk van, waar en door wie het materiaal gebruikt is, wordt het uiteindelijk bedrag vastgesteld.

Wat hebben wij van u nodig om het materiaal te kunnen vinden.

*Datum incident

*Plaats incident

*Soort incident

*Hoe bent u betrokken bij het incident

*Uw emailadres

U kunt betalen via bankoverschrijving, PayPal, bij afhaling per pin, of contant.

Zodra uw betaling binnen is sturen wij uw foto's of video op.

Hulpverleners die op een foto staan kunnen deze (digitaal) gratis in hun bezit krijgen. U kunt via mail of per telefoon contact met ons opnemen.

 

Deze pagina is nog in opbouw binnenkort zal hier het bestelformulier komen.